Jul och två-års-jubileums erbjudande

· Others
Authors

1.För att välkomna julen, och tacka för all vänlighet och omtanke vi mötti Sverige under de här två åren, erbjuder vi ett speciellt presentkort under en månad; från den 22 novembertill den 21 december. Vår förhoppning är att detblir en lyckad julklapp för Julen 2013!

2.Kortet kan endastköpas på vår klinik, på Gullmarsplan 1 (inuti Apoteksgruppen).

3.Totalpris: 4000kr, för 10 behandlings-sessioner, som inkluderar akupunktur, auriculoterapi, akupunktplåster, ört-jon introducering, cupping, etc(ört teer inkluderas ej). Om det enligt den personliga diagnosen skulle behövas ytterligare någon behandling tillkommer ingen extra kostnad.

4.En “hemlig” kinesisk julklapp ges till den presentkortsinnehavaresom kommer första gången innan jul.

5.På grund av att vi har ett begränsat antalbehandlingsplatser så kan en person köpa högst två kort.

6.Vi har bra behandlingsresultatför astma, ryggoch bensmärta, sömnproblem, depression, matsmältningsproblem, infertilitetoch menstruations problem, högt blodtryck, och ett flertalrefraktärasjukdomar. Vi har även speciella metoder för att harmoniseradin kropps-konstitution och ta din kropp från ohälsa till hälsa. “Vi gör vårt bästa för att uppnå det mesta” är vårt motto och vår eviga strävan!

7.Läkaren som är ansvarig för kliniken ärWeiwu Wang. Han tog examensom läkare (MD) och filosofie doctor (PhD) vid China Academy of Chinese Medical Sciences, studerade och forskade vid Karolinska Institutet och arbetade på Södersjukhuset. Weiwu har stor erfarenhetav refraktära sjukdomarfrånsina 13 års yrkesutövande. Han grundade kliniken vintern 2011, ien strävan att med den antika akupunkturen och kinesiska medicinenerbjuda en annan typ av sjukvård i Sverige. Under dessa två år har kliniken blivit djupt uppskattad av många svenskar. Weiwuvill nu visa sin uppskattning och ge något tillbaka till alla dessa vänner som han älskar djupt. Weiwu är även medlem av Swedish Acupuncture Association, och chefredaktörför“Journal of Acupuncture and Herbs”, som sponsras gemensamt av Medfors Sverige och Hunan University of Traditional Chinese Medicine i Kina. Det som gör Weiwu lyckligast är när patienter blir bättre och bättre för varje behandling och tillfrisknar både fysiskt och mentalt.

8.Vi förbehåller oss rätten att slutgiltigt tolka de ovanstående aktiviteterna.

Qingyulu Healthcare

22/11-2013

Share
Keywords: akupunktur östermalm akupunktur östermalm