Hiatusbråck och urinvägsinfektioner

· Bulletin, typiska fall
Authors

För fem och att halvt år sedan genomgick jag en gastroskopi varvid konstaterades att jag hade ett hiatusbråck. Till följd av hiatusbråcket led jag bl a av ständiga refluxbesvär och sveda i matstrupen. För att lindra besvären ordinerades jag dagligt intag av omeprazol. Upprepade gånger försökte jag sluta med medicineringen men besvären kom då genast kommit tillbaka. 

Förutom ovan beskrivna bekymmer hade jag också återkommande urinvägsinfektioner. Jag trodde, kort sagt, att jag var tvungen att stå ut med dessa besvär eftersom jag uppnått den aktningsvärda åldern av 75 år. Jag fick också höra att vid den åldern var man tvungen att stå ut med ett och annat…..

I september 2015 började jag akupunkturbehandling hos Dr Weiwu vilket visade sig vara något av det klokaste jag företagit mig. Jag kunde efter kort tid sluta med omeprazol utan att vare sig reflux eller sveda återkom.  

Efter ytterligare några månaders akupunkturbehandling blev jag även av med mina återkommande urinvägsinfektioner. Underbart!!

Jag är mycket tacksam över att ha fått denna fina hjälp och vill varmt rekommendera Dr Weiwu!

Cecilia +75Hiatus Hernia

Share
Keywords: akupunktur östermalm akupunktur östermalm